domingo, 1 de junio de 2008

Pràctica voluntària: AUDACITY

La pràctica de l'Audacity que fa tant temps que he de penjar... Aquí us la poso finalment. Vaig tenir una mica de problemes -com ja havia comentat- i quan els vaig saber resoldre no me'n vaig recordar de penjar el resultat fina aquí.

Així doncs, us explico com vaig fer-ho i us ho adjunto.

L'audacity és un programa que ens ofereix un munt d'oportunitats ja que serveix per a editar i gravar sons. Després de fer unes quantes pràctiques a l'aula, se'ns va proposar que fessim un exercici a casa. Aquest consistia en escollir una cançó; retallar-la perquè només ocupés un minut o un minut i mig; fer un fade a l'inici i un al final (com un crescendo i un decrescendo); a la mitat de la peça baixar el volum i introduïr-hi dos fades més; i per acabar, gravar unes paraules nostres.

A l'hora d'emmagatzemar la feina, vam fer-ho en format MP3, perquè sinó no podríem obrir-la només que en els ordinadors que disposessin del programa.

Per a penjar-ho i fer-ho públic vam haver de triar un espai que es dediqués a emmagatzemar arxius. La majoria dels del grup vam apostar pel Megaupload i després de registrar-nos vam penjar l'arxiu que havíem editat i us el cito a continuació:

http://www.megaupload.com/es/?d=GRAU19DX

No hay comentarios: